Obertauern

Obertauern

Obertauern er en lille, hyggelig og ret så luksuriøs by. Velbeliggende i det høje Østrig, nærmere bestemt i Salzburgerland. Servicen er høj, hyggen er i top og hele byen er velorganiseret og moderne. Her er plads til både familien, svigerfamilien, kæresterne, vennerne og børnene. Det bedste ved Obertauern er, at du ikke behøver at bekymre dig om mangel på sne – uanset om du rejser i november eller maj.

Skiområdet i Obertauern hænger godt sammen, og det er let at komme rundt i området med det moderne liftsystem. Der er aldrig langt til skiløbet og de 100 pistekilometer, da skiløbet omkredser byen. Faktisk kan du kun se pister og lifter, når du kigger op mod bjerget.

I Obertauern er der pister for både de øvede, let-øvede begyndere og børn. Der findes en snowpark ‘The Spot’ og et freeride checkpoint, hvor du blandt andet kan prøve kræfter af med 40 forskellige rails og kickers, og teste dit lavineudstyr. Obertauern byder desuden på Østrigs stejleste pukkelpiste – med andre ord; her er noget for alle!

Translate »